ברי דובדבן
ברי דובדבן יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם קמח, גרידת לימון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברי דובדבן Streusel קינוח ברים, ברי דובדבן טרי להתפורר ברים, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, מערבבים חמאה עד רכות.
מוסיפים חצי מהקמח, ואז מוסיפים לפי הסדר: סוכר חום, גרידת לימון, מיץ וביצה. לקמח שנותר להוסיף אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון וציפורן.
לשלב את שתי תערובות עד רק incorporated. מקפלים דובדבנים ויוצקים לתוך ungreased 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה. באמצעות כף, לא פחות dollop משמר על גבי הבלילה באמצעות קיסם או שיפוד, לגרור את הקצה דרך משמר כדי ליצור תבנית מערבולת על גבי.
אופים במשך 30 דקות או עד שקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי; העוגה תהיה לחה למגע. לאחר התקרר, לחתוך לריבועים ואבק עם אבקת סוכר כדי לשרת.