קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

ברנדה עם אסקבש

ברנדה עם אסקבש
Brandade עם Escabeche עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, נקודות טוסט זרעי פשתן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Brandade עם Escabeche, Brandade De Morue, ו Brandade בקלה מלח.

הוראות

1
עבור escabeche: לחתוך את הבצל בחצי ירחים דקים ולהניח בצד. חום את השום בשמן במחבת מעל חום גבוה. ואז מוסיפים את זרעי הכמון כדי להריח את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין ו לטגן בחום גבוה. כאשר הבצלים מוקפצים, אבל לפני שהם הופכים רכים, מוסיפים את החומץ האדום ומסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מוסיפים את בקלה מלח לסיר, מכסים בנדיבות עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את המים, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, חלב ושום. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מסננים את הנוזל וזורקים.
4
מוסיפים את תערובת בקלה-תפוחי אדמה מלח לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מוסיפים לאט את השמנת הכבדה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בקלה מלחבקלה מלח
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
להקציף עד החומרים הם disbursed באופן שווה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
שים את brandade לתוך צלחת תנור בטוח צלייה עד פסגות חום זהוב מופיעים על החלק העליון, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר מהתנור ומניח את escabeche על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
טפטוף עם שמן זית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם נקודות טוסט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'8שרימפס וורידיםפשתן זרעי טוסט נקודות (או לחם שאור אחר או חסון)פשתן זרעי טוסט נקודות (או לחם שאור אחר או חסון)8שרימפס וורידיםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2חתיכות טופי הית' בררוזמרין טחוןרוזמרין טחון12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס4ציפורןבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'12 כפיות אבקת שום1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה, לחתוך לקוביות 1 אינץתפוחי אדמה, לחתוך לקוביות 1 אינץ2smallsבצל אדוםבצל אדום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקלה מלח, לחתוך לחתיכות 1 אינץבקלה מלח, לחתוך לחתיכות 1 אינץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ אדוםחומץ אדום