Brandade עם Escabeche עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, נקודות טוסט זרעי פשתן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Brandade עם Escabeche, Brandade De Morue, ו Brandade בקלה מלח.
הוראות
1
עבור escabeche: לחתוך את הבצל בחצי ירחים דקים ולהניח בצד. חום את השום בשמן במחבת מעל חום גבוה. ואז מוסיפים את זרעי הכמון כדי להריח את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין ו לטגן בחום גבוה. כאשר הבצלים מוקפצים, אבל לפני שהם הופכים רכים, מוסיפים את החומץ האדום ומסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
1
מוסיפים את בקלה מלח לסיר, מכסים בנדיבות עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מסננים את המים, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, חלב ושום. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מסננים את הנוזל וזורקים.
4
מוסיפים את תערובת בקלה-תפוחי אדמה מלח לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מוסיפים לאט את השמנת הכבדה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בקלה מלח
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
להקציף עד החומרים הם disbursed באופן שווה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
שים את brandade לתוך צלחת תנור בטוח צלייה עד פסגות חום זהוב מופיעים על החלק העליון, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
הסר מהתנור ומניח את escabeche על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
9
טפטוף עם שמן זית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם נקודות טוסט.