בשר בורגונדי
בשר בורגונדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, בויון בקר, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: בשר בורגונדי, בקר בורגונדי, ו בשר בורגונדי.
הוראות
חותכים בשר לקוביות 1 אינץ'. להמיס קיצור בתנור הולנדי.
לבשל בשר בקר בקיצור על חום בינוני עד חום; להסיר. מבשלים בצל ופטריות בתנור ההולנדי, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, הוספת קיצור אם צורך.
הסר פטריות ובצל; מכסים ומקררים.
להחזיר בשר לתנור ההולנדי; מפזרים קמח, מלח, מיורן, טימין ופלפל. מערבבים בbouillon ובורגונדי.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים על 1 1/4 שעות או עד בשר מכרז. (נוזל צריך רק לכסות בשר בקר.) במידת הצורך, מוסיפים בוליון נוסף ובורגונדי (1 חלק בוליון עד 2 חלקים בורגונדי).
מוסיפים פטריות ובצל; מחממים דרך, ערבוב מדי פעם.