בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף
בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת שמנת, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff.
הוראות
במחבת 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים רצועות בשר, בצל ושום; מבשלים 7 עד 9 דקות או עד בשר משחימים.
ב 3 1/2-ל 4 1/2-סיר איטי ליטר, לערבב תערובת בקר, מרק, פטריות, מלח ופלפל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות או עד בשר רך.
מערבבים גבינת שמנת לתערובת בשר עד מומס. מערבבים שמנת חמוצה עד מעורבב היטב.