בשר בקר מבושל איטי Stroganoff
מתכון בשר בקר מבושל איטי Stroganoff יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 875 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, צ'אק בקר צלי, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל תנור הולנדי על חום גבוה. בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, בשר חום במשך 3 עד 5 דקות להעיף ולבשל עוד 3 דקות.
מעבירים את הבשר לבישול איטי ומוסיפים בצל, שום, מרק בשר, ווסטרשייר, חרדל, חומץ, שרי ועלי דפנה. העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל. לכסות ולבשל על נמוך במשך 8 שעות.
כאשר הבשר מתפרק-מכרז, לגרוס לתוך נתחים, להסיר ולזרוק כל חלקי שומן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תתחמם.
העברת נוזל לסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה.
לטאטא בקמח, לטפל אין גושים.
מוסיפים שמנת חמוצה ומקציפים לשלב. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות כדי לאפשר רוטב להתעבות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה ומחלקים בין קערות בודדות. למעלה עם בשר ורוטב כפית על גבי.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.