קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

בשר בקר מתובל סטרוגנוף

בשר בקר מתובל סטרוגנוף
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו מרק בקר מפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים תערובת פלפל ומלח על שני הצדדים של סטייקים; לחץ לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף סטייקים; לבשל כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
להעביר בשר בקר לצלחת; אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הוסף 1 כף שמן ופטריות לאותו מחבת; sauté עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מרק וקוניאק; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים שמנת; מרתיחים עד מעובה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
8
מקציפים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
בינתיים, לבשל אטריות בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז. חזור לסיר; לזרוק עם פטרוזיליה ושמן 1 כף. מתבלים במלח ופלפל. לחלק בין הצלחות. פורסים סטייקים, מניחים על אטריות. רוטב הכפית נגמר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת