בשר בקר מתובל סטרוגנוף
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו בקר סטרוגנוף עם Spaetzle מפולפל, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו מרק בקר מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים תערובת פלפל ומלח על שני הצדדים של סטייקים; לחץ לדבוק.
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף סטייקים; לבשל כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
להעביר בשר בקר לצלחת; אוהל עם נייר כסף.
הוסף 1 כף שמן ופטריות לאותו מחבת; sauté עד השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים מרק וקוניאק; מרתיחים 2 דקות.
מוסיפים שמנת; מרתיחים עד מעובה מעט, על 3 דקות.
בינתיים, לבשל אטריות בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז. חזור לסיר; לזרוק עם פטרוזיליה ושמן 1 כף. מתבלים במלח ופלפל. לחלק בין הצלחות. פורסים סטייקים, מניחים על אטריות. רוטב הכפית נגמר.