בשר בקר צלוי בתנור אני
בשר בקר צלוי בתנור אני ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 332 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בשר בקר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: חזה בקר צלוי בתנור, חזה בקר צלוי, ו חזה בקר צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (160 מעלות).
מפזרים את שני הצדדים של חזה בקר עם מלח, פלפל ואבקת שום.
מניחים במחבת קלייה גדולה מכוסה.
קוק מכוסה ללא מים ב 325 מעלות F (160 מעלות C) המאפשר 1 שעה לכל פאונד.
לפני השעה האחרונה של בישול, להסיר חזה ופרוס. להחזיר פרוסות למחבת ולהוסיף רוטב ברביקיו מעורבב עם מים. מכסים בשר ברוטב, מכסים, ומבשלים 1 שעה יותר.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. רוזמאונט גרנאש-סירה-Mouvedre G. S. M. עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.]()
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM יש מראה ארגמן עמוק מציג ניחוחות פירות יער אינטנסיביים עם עמוק הבסיס סמוקי ספייס. אלון מלוח הוא גם ברור, מתחת לתווי הפרי העיקריים. על החיך, היין מציג עומק עדין של טעם פירות עמוק, חריף, עשיר בקינמון ודמויות ליקריץ עם רקע של טאנינים מאובקים, רכים בשלים. יש גרעין עשיר של פירות כהים וגימור ארוך המעיד על יין באיכות גבוהה עם היכולת להזדקן עד עשר שנים נוספות. היין מורכב מ-50% גרנאש, 40% סירה ו-10% מתאבלים.