קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה

בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה
אם $ 3.26 למנה נופל בתקציב שלך, בשר בקר, שיכר, ועוגת מרמייט יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 943 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, פטריות כפתורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מרמייט קרבונדה, ספגטי מרמייט, ו בשר טחון מרמייט.

הוראות

1
בשר בקר העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
הסר מן הסיר, לחמם שמן, וחזור עם בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר בשר מן הסיר ולהוסיף בצל, גזר, טימין, רוזמרין, ופטריות, ומבשלים, ערבוב עד בצל הם שקופים ופטריות שחררו את הנוזל שלהם, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להחזיר בשר לסיר ולהוסיף שיכר, מלאי ומרמייט. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד הבשר רך, על 2 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרמייטמרמייט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
העברה למכולה להתקרר. מילוי מקורר יכול להיות בקירור במיכל מכוסה עד שלושה ימים לפני הרכבה.
8
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים בצק עלים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10
מגלגלים כל חצי לתוך ריבוע עבה 1/4 אינץ 'גדול מספיק כדי להיות עטוף למחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
תעביר חצי למחבת הפאי.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
12
מניחים את מילוי הבשר המקורר בקליפה העוגה, מברשת את הקצוות עם ביצה מוכה ומניחים את המאפה שנותר על מילוי, זמירה כל חתיכות של מאפה שנופלות על הקצוות של צלחת העוגה ולצבוט את הקצוות בעדינות עם האצבעות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
13
חותכים כמה פתחי קיטור בחלק העליון של העוגה ומברישים עם ביצה מוכה, אופים בתנור שחומם מראש עד המאפה הוא חום זהוב, כ 50 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה