בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה
גשו לסופר וקנו שיני שום, חמאה, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, בשר חזיר צלוי עם ענבים ומרווה, ו Maple-מרווה חזיר קלוי Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח חזיר יבש ומפזרים מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות.
העברה לתבנית אפייה רדודה משומנת.
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים שום על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בפירורים, מרווה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים חרדל על חזיר וטפיחה חצי פירורים מתובלים על חרדל, ואז מפזרים פירורים מתובלים הנותרים. צלוי באמצע התנור עד מדחום לקריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 68°, 20 עד 25 דקות. (בדוק לאחר 15 דקות כדי לראות אם פירורים מקבלים כהה מדי; אם הם, אוהל רופף עם נייר.)
העברה ללוח חיתוך, ולאחר מכן אוהל רופף עם נייר ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך (הטמפרטורה תעלה ל 71°).
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Alta Vista קלאסי Malbec]()
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.