קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות

בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, נקניק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם סקווש-רוטב מרווה, בשר לייט: עדשים נקניק רגאוט, ו בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט. חמאה 9 על 12 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר נקניק מן המעטפת שלה ומבשל במחבת גדולה על חום בינוני עד רק השחמה, לשבור את הנקניק עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר נקניק מבושל ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
הוסף מספיק שמן זית לשומן שניתנו במחבת כדי שווה שתי כפות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, טימין ומרווה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, גירוד התחתון של המחבת כדי לשחרר חתיכות חומות. כאשר בצל הם רכים ביסודיות, להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד הבצלים מבשלים, מבשלים את זרעי הסקווש וגרוטאות במניות העוף במשך 10 דקות, מסננים ומשאירים את המניה חמה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן זית למחבת. לזרוק את הדלעת עם הקמח ולסדר שכבה אחת במחבת. (אם המחבת אינה גדולה מספיק, תצטרך לעשות זאת בשתי קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בואו סקווש חום, ללא הפרעה, במשך 4 דקות ואז מערבבים את הסקווש כפי שהוא מבשל במשך 4 הדקות הבאות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
8
כדי להרכיב את התבשיל, שכבה את הבצל בתבנית האפייה החמאה. נקד את הבצל עם חתיכות נקניק באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מפזרים את המוצרלה המעושנת מעל, ואת לשפוך את המניה לתוך צלחת האפייה. לחץ על החלק העליון של התבשיל עם מרית כדי להפיץ באופן שווה את הנוזל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בעוד התבשיל אופה, דופק את פירורי הלחם עם החמאה המומסת (אם משתמשים) במעבד מזון עד שיש לך פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
לאחר 30 דקות, למשוך את תבנית האפייה מהתנור, להסיר את נייר הכסף, תבשיל העליון באופן שווה עם פירורי לחם ואופים חשפו 20 נוספים עד 30 דקות, עד הנוזל נספג ואת החלק העליון הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®