קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קרם דה מנתה ברים

קרם דה מנתה ברים
קרם דה Menthe ברים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 233 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד צ' יפס, סוכר מממתקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Allrecipes יש 107 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו קרם דה מנתה ברים, קרם דה Menthe ברים (Aka Grasshopper ברים), ו קרם דה Menthe בראוניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x13 אינץ צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הכה את הסוכר הלבן עם 1 כוס חמאה או מרגרינה עד אור ורך. הכה בביצים. ואז מוסיפים את הקמח, מלח, סירופ שוקולד ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים עד בשילוב.
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר ואז פרוסט עם קרם דה מנתהציפוי. להכניס למקרר עד סט. ואז מורחים ציפוי שוקולד נמס מעל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בואו לשבת עד להגדיר לחתוך לסורגים.
1
מערבבים את הסוכר של הממתקים, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה וקרם דה מנתה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2
מערבבים עד חלקה.
3
כדי להפוך את ציפוי שוקולד נמס: להמיס את שבבי שוקולד ו 6 כפות חמאה יחד. מערבבים עד חלקה להתפשט באופן שווה על החלק העליון של מילוי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)