קרם דה מנתה ברים
קרם דה Menthe ברים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 233 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד צ' יפס, סוכר מממתקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Allrecipes יש 107 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו קרם דה מנתה ברים, קרם דה Menthe ברים (Aka Grasshopper ברים), ו קרם דה Menthe בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x13 אינץ צלחת אפייה.
הכה את הסוכר הלבן עם 1 כוס חמאה או מרגרינה עד אור ורך. הכה בביצים. ואז מוסיפים את הקמח, מלח, סירופ שוקולד ווניל.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
בואו להתקרר ואז פרוסט עם קרם דה מנתהציפוי. להכניס למקרר עד סט. ואז מורחים ציפוי שוקולד נמס מעל.
בואו לשבת עד להגדיר לחתוך לסורגים.
מערבבים את הסוכר של הממתקים, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה וקרם דה מנתה.
כדי להפוך את ציפוי שוקולד נמס: להמיס את שבבי שוקולד ו 6 כפות חמאה יחד. מערבבים עד חלקה להתפשט באופן שווה על החלק העליון של מילוי מקורר.