קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

בשר לייט: סלמון אספרגוס Casarecce

בשר לייט: סלמון אספרגוס Casarecce
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: סלמון ואספרגוס Casarecce. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, מלח גס ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: Casarecce עם אספרגוס גרידל, אפונה הצמד סוכר ריקוטה, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: פסטה אגוזים.

הוראות

1
פתית את הדג במזלג או באצבעות שלך ולהניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים את הבצל ומזיעים אותם במשך כ 2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את האספרגוס ואת sauté במשך 3 עד 5 דקות, עד האספרגוס הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
לטאטא את הביצים, חלב וגבינה יחד בקערת ערבוב גדולה. הגדר את הקערה ליד הכיור כדי לגשת מיד לאחר ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
זרוק את הפסטה במים הרותחים ומבשל לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
מסננים, לנער היטב 2 או 3 פעמים כדי לחסל עודף מים, ומיד להעביר את קערת ערבוב עם תערובת הביצה. לזרוק כל הזמן במשך 30 שניות בערך, ציפוי כל הפסטה עם הרוטב כפי שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
מוסיפים את האספרגוס והבצל וזורקים לשלב. מקפלים בעדינות את פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם פרמזן-רג ' יאנו נוסף, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano