קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

בשר לייט: פינטו וטאקו חזיר

בשר לייט: פינטו וטאקו חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: פינטו טאקו חזיר. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלחי ליים, כמון, שעועית פינטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: חזיר קשיו חריף, בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב, ו חזיר מגורר וטאקו פינטו עם סלט פפיטה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 ° F. העונה חתיכות חזיר עם מלח, כמון, קאיין, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה ומחממים את חתיכות החזיר, כ -3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הסר את החזיר השחום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מוסיפים את שעועית פינטו ומים לתנור ההולנדי; מביאים לרתיחה. מרתיחים שעועית במרץ במשך כדקה, ואז להרוג את החום ולהוסיף את חתיכות החזיר בחזרה למחבת. שים מכסה על התנור ההולנדי; להעביר אותו לתנור. Braise עד חזיר ושעועית הן מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועיתפחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועית
שעועית פינטושעועית פינטו
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו להתקרר לפני הסרת רטוש בשר החזיר ו מתאמץ את השעועית. הנוזל יכול להיות מושלך או קפוא לבסיס מרק בעתיד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
בהתאם חזיר שלך, יהיה לך על 28 אונקיות (כ 7 כוסות) משך חזיר. יהיה לך על 3 כוסות של שעועית מבושלת; סליק 2 כוסות של שעועית במיכל להקפיא. אחסן 6 כוסות של בשר חזיר במיכלים 2 כוסות והקפא, בהזמנת 1 כוס חזיר וכוס 1 של שעועית לטאקו.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
מערבבים את חזיר ושעועית פינטו למילוי הטאקו שלך, ומגישים עם טורטיות מחוממות, טריזי ליים, בצל אדום קצוץ, עלי כוסברה, jalapeño טחון, ממרח אבוקדו, וכל דבר אחר שאתה אוהב על הטאקו שלך.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
סיד טריזסיד טריז
שעועית פינטושעועית פינטו
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.