בשר מטוגן בצלצלי שאלוט ופטריות
בשר צלוי עם שאלוט ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עגבניות, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר מטוגן ופטריות, בשר מטוגן עם פטריות, ו בשר מטוגן עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב מכל הצדדים.
הוסף את שאלוט למחבת. לבשל במשך 10 דקות או עד שהם מכרז. מערבבים את המניה, עגבניות, חומץ וסוכר וחום לרתיחה. תחזיר את הבשר למחבת. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים את הגזרים והפטריות למחבת. מבשלים 30 דקות או עד שהבשר הוא מזלג מכרז והירקות רכים.
הסר את הבשר והירקות מהמחבת ולהתחמם. תגביר את החום לגבוה. מבשלים 10 דקות או עד תערובת המניה מעובה. החזירו את הבשר והירקות למחבת. מתבלים לפי הצורך.
מפזרים פטרוזיליה וגרידת לימון.