בשר משומר וכרוב דורש כ 243 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 508 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד היטב כמנה עיקרית. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לך זרעי חרדל, קרח, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: הטוב ביותר בשר משומר ' N ' כרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* הערה של קוק: חזה בקר צריך להיות מוכן דרך שלב brining, אבל לא מבושל.
3
מניחים את הבשר המשומר, פלפל, allspice, עלי דפנה ומלח לתוך סיר 8 ליטר גדול יחד עם 3 ליטרים של מים. כיסוי ולהגדיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לנמוך ומבשלים, בבית רתיחה נמוכה במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
לאחר 2 1/2 שעות להוסיף את הגזר, בצל, תפוחי אדמה וסלרי. חזור לרתיחה וטבח שנחשף במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, מוסיפים את הכרוב ומבשלים עוד 15 עד 20 דקות עד שתפוחי האדמה והכרוב רכים.
מרכיבים שתצטרך
5
הסירו את עלי המפרץ והגשו מיד.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את המים לתוך סיר גדול 6 עד 8 ליטר יחד עם מלח, סוכר, מלחת, מקל קינמון, זרעי חרדל, גרגרי פלפל, ציפורן, allspice, גרגרי ערער, עלי דפנה וג ' ינג ' ר. מבשלים מעל חום גבוה עד שהמלח והסוכר התמוססו.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום והוסף את הקרח. מערבבים עד הקרח נמס. במידת הצורך, מניחים את המלח למקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות F. ברגע שהוא התקרר, מניחים את העטין בשקית zip העליון 2 ליטר ולהוסיף את המלח. לאטום ולשכב שטוח בתוך מיכל, לכסות ולמקם במקרר במשך 10 ימים. בדוק מדי יום כדי לוודא הבשר שקוע לחלוטין ומערבבים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
8
לאחר 10 ימים, להסיר מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים את חזה הבקר לתוך סיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר, להוסיף את הבצל, גזר וסלרי לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. הגדר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות בעדינות ומבשלים 2 1/2 עד 3 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.