בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc
מתכון בשר סרטנים ותרד פלאן עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc מוכן בסביבות 2 שעות ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו דגים-Camp Buerre Blanc, דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן, ו דגים צלויים עם שרימפס Jalapeno-תירס מעושן Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, וחרדל. מתבלים במלח הסלרי, פלפל קאיין ומלח, לפי הטעם. תערובת הביצים יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד 2 ימים. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לקטוף דרך crabmeat בזהירות כדי להיות בטוח כי כל הקליפה והסחוס מוסרים. שים 2 ליטרים של מים על לרתיחה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד המוס הוא מוצק למגע. אם צמרות timbales להתחיל חום, לכסות עם רדיד אלומיניום. בזהירות להסיר את המנה מהתנור ולתת את timbales להגדיר קצת. ניתן לשמור את timbales באמבט מים חמים על גבי התנור במשך כמה שעות.
מוסיפים לתערובת הקרם המעובה. מחית את רוטב התרד בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מוסיפים את הביצים ומערבבים קלות רק כדי לשלב. מתבלים עם אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. השתמש בהתאם להוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
18
לרוטב, שאלוט חום וחומץ סיידר במחבת בינונית. להפחית עד כמעט שום נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
שמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
19
מוסיפים שמנת ועגבניות מחית, מביאים לרתיחה, ומפחיתים ב 1/
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ופלים מיניאטוריים של וניל
20
להפחית את החום מעט, לטאטא כל הזמן, להוסיף חמאה, חתיכה אחר חתיכה; הרוטב לא צריך להיות חם מדי בזמן שאתה משלב את החמאה. כאשר כל החמאה נוספה, להסיר מהחום ולהוסיף עירית, מיץ לימון, ומלח, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.