בשר צבי צלוי מחבת עם אוכמניות כתוש-רוטב אנצ'ו צ' ילה ובטטה - אורן קלוי פולנטה
בשר צבי צלוי מחבת עם רוטב אוכמניות-אנצ'ו צ' ילה ורוטב אורן קלוי בטטה בטטה עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 72 גרם של שומן, וסך הכל 1898 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בטטה, בשר צבי tenderloins, נמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, בשר צבי עם רוטב ברביקיו אוכמניות ובופאלו בטטה / דלעת חשיש, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה.
הוראות
1
מקציפים יחד את הג ' ין, הנמל, היין האדום, הקורנית וגרגרי ערער בתבנית אפייה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאה
ג ' ין
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים את הצבי ופונים למעיל. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
3
הסר מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה. עונת הצבי עם מלח ופלפל ומבשלים בצד 1 עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. הפוך, להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
בשר צבי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
צלחת עם פולנטה אגוז תפוח אדמה קלוי, טפטף עם הבלקברי הכתוש-אנצ 'ו צ' ילה רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
מים נוספים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מברשת קצת שמן על תבנית אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים מלאי או מים בתוספת מלח, מגבירים את החום לגובה ומביאים לרתיחה. לאט לאט לטאטא בקמח התירס עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
לאחר כל קמח התירס הוא חטף בתורו את החום לנמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת. מערבבים את פירה בטטה וחמאה ומערבבים עד בשילוב. מערבבים את צנוברים לתוך התערובת, מתבלים במלח ופלפל ושופכים את התערובת לתוך תבנית האפייה מוכנה. מכסים את החלק העליון בניילון נצמד ומכניסים למקררים עד שהם מוצקים ומקוררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר מהמקרר וחתך למשולשים, עיגולים או ריבועים.
12
מחממים שמן במחבת גדולה, מתבלים את פרוסות הפולנטה במלח ופלפל, ומטגנים משני הצדדים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
ממיסים את החמאה בסיר בינוני שאינו מגיב על חום בינוני. מבשלים את הסלרי, גזר, ובצל עד רך.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מוסיפים את הפלפל, פורט, יין אדום, מיץ חמוציות, מחית אנצ ' ו, סוכר חום, ומניות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי. מסננים לתוך סיר נקי, מוסיפים את האוכמניות, ומבשלים על אש בינונית עד האוכמניות רכות, באמצעות החלק האחורי של מזלג, בעדינות למחוץ את האוכמניות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מים נוספים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
יציאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
שלב את אנצ ' ו ומים בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מסננים היטב, שומר את הנוזל השריית.
17
הסר את הזרעים ואת הגבעולים ואת מחית במעבד מזון עם שום, כוסברה, ועל 1/2 כוס של הנוזל, או יותר במידת הצורך.