קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

בשר צלוי רצועה עם פטריות רוקפור

בשר צלוי רצועה עם פטריות רוקפור
בשר צלוי עם פטריות רוקפור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון, סטייק חרוך מחבת עם פטריות, ו ניו יורק רצועה סטייקים עם פטריות Portabella התינוק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתבנית אפייה גדולה אמייל יצוק או נירוסטה, לזרוק את כובעי פטריות עם היין ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את הכובעים נבעו בצד למטה וצולים במשך 10 דקות, או עד שהם משחררים את הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
יוצקים את הנוזל לתוך כוס מדידה כוס. הפעל את הפטריות וצלי במשך 10 דקות יותר, או עד משחימים היטב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מעבירים את הפטריות לצלחת גדולה. הגדר את צלחת אפייה על חום גבוה בינוני וכאשר הוא מתחיל לעשן, להוסיף את המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים עד שהמים מפחיתים בחצי, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
יוצקים את הנוזל לתוך כוס המדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6
להחזיר את כובעי הפטריות לתבנית האפייה, בצד נבלע למעלה. בקערה, לשלב את הרוקפור עם שמנת, אנשובי, שום וחרדל. מערבבים את פירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל. למלא כל כובע פטריות עם כפית גדושה של מילוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מתבלים את בשר הצלי במלח ופלפל. הגדר מחבת ovenproof גדולה על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית וכאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הצלי, צד שומן למטה. מבשלים עד השומן הוא השחמה עמוקה, על 5 דקות, ואז במהירות לצרוב את הצלי במשך 1 דקה בכל צד. הפעל את הצד השומן הצלוי למעלה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
צולים את סינטה בתנור במשך כ -20 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 120 לנדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
בינתיים, מחממים את המטגן. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מוסיפים את חומץ בלסמי ומביאים לרתיחה, מגרדים את החלקים השחומים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
מוסיפים את רוטב הסויה ואת נוזל פטריות שמורות ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
14
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב עם מלח והרבה פלפל ושופכים אותו לסירת רוטב מחוממת. לצלות את הפטריות במשך 3 דקות, או עד השחמה. סובב את תבנית האפייה לפי הצורך. לגלף את הצלי לתוך 4 פרוסות עבות ומגישים עם פטריות ממולאות. תעביר את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סירת רוטבסירת רוטב