גבינות וסקווש עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, דלעת כופתאות, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 48 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו גבינה וסקווש סופלה, סופלהס שלוש גבינות, ו שלוש גבינות סופלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תבנית צלייה קטנה בתנור. מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
2
מוציאים מחבת חמה מהתנור; ממיסים חמאה בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
מוסיפים דלעת ו -3 המרכיבים הבאים (דרך שאלוט) לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים תערובת סקווש עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סקווש
5
אופים בחום של 450 למשך 20 דקות או עד שהם רכים, הופכים פעם אחת. תערובת סקווש מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים תערובת דלעת במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מגרדים את תערובת הדלעת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
7
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -425, והכניסו תבנית אפייה משובצת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
מניחים את הלחם הצרפתי במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורי לחם בסדר למדוד על 1/2 כוס. מצפים קלות 5 (8 אונקיות) סופלה רמקינס בתרסיס בישול; מפזרים פירורים באופן שווה על הכלים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם משובחים
תרסיס בישול
לחם צרפתי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
שקלו או כף קלות קמח לכוס מדידה יבשה; מפלס בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
10
שלב קמח ואת יתרת 1/4 כפית המלח בסיר בינוני וכבד על אש בינונית. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד בקצף; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
11
מסירים מהאש; תן לעמוד 5 דקות.
12
מוסיפים גבינות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה תערובת דלעת וחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סקווש
13
מניחים חלבונים בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות בינוניות (לא מקציפים יתר על המידה). מערבבים בעדינות רבע מחלבוני הביצה לתערובת סקווש;מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מחלקים את התערובת באופן שווה בין מנות מוכנות. בחדות להקיש מנות על הדלפק 2 עד 3 פעמים לרמה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סקווש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
בלנדר
14
מניחים כלים על תבנית אפייה שחוממה מראש; מכניסים לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
15
אופים סופלים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד להזהבה, תפוחים ומתייצבים.