קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גבינה ממולאת בפטריות וגבינת עיזים

גבינה ממולאת בפטריות וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Quesadillas ממולא פטריות גבינת עיזים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חמאה, מנטה, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו גבינת עיזים ממולאים פטריות, פטריות ממולאות עשב וגבינת עיזים, ו עוף ממולא עם פטריות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה הפסיקה קצף מבעבע, מוסיפים את הפטריות ומפזרים מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות ויתרו על הלחות שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים בצלצלים ומבשלים עד שהצלצלים התרככו, הלחות התאדתה והפטריות רכות למדי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
הסר מהחום ומערבבים במטבעה ובגבינת העז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
מחממים את השמן על מחבת מעל חום בינוני; משתמשים במרית כדי להפיץ אותו כך שהמשטח מכוסה באופן שווה. אם אין לך מחבת גדולה, אתה יכול להשתמש במחבת, אבל תצטרך לבשל את הקסדיות ביותר ממנה אחת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מוסיפים את הטורטיות ומבשלים בצד אחד עד שהם התרככו, 1 עד 2 דקות. להעיף אותם לצד השני כף 3 עד 4 כפות של תערובת פטריות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מפזרים על חלק מוצרלה חתוכים לקוביות ולהשתמש מרית לקפל את טורטייה במחצית סביב המילוי.מבשלים עד טורטילה מתחיל חום בצד אחד, על 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להעיף על הצד השני ומבשלים עד החומים טורטילה בצד זה ואת המוצרלה נמס, על 2 עד 3 דקות יותר. אם חלק מהגבינה הנמסה נוטפת על המחבת, זה אפילו טוב יותר. חזור אם יש צורך להשתמש בכל טורטיות ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מגישים מיד, או להתחמם בתנור 250 מעלות עד שכל הקסדיות נעשו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.