גבינה על טוסט
אם יש לכם מלח ים, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כריך טוסט גבינה ירקות / כריך טוסט גבינה בסגנון בומביי, טוסט שום גבינה, איך לעשות טוסט שום גבינה, ו צ'ילי גבינה טוסט / איך לעשות צ' ילי גבינה טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
הדבר שאני הכי אוהב במתכון כזה הוא שיש לך הזדמנות להציג את הסוג האהוב עליך של גבינה באופן שקשה לאנשים להתנגד לו. אני אוהב גבינת עיזים לגורם "טאנג" והמרקם הגמיש. זה הולך נהדר עם קערת מרק העוף שלי אבל באמת יכול להתאים עם כל מרק לגורם "נוחות".
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום ולהוסיף את עלי הקורנית. הקורנית צריכה לעשות קול פצפוצים כפי שהוא פוגע בשמן, בישול זה מעט ומרכך את הטעם.
מוסיפים את הלחם בשכבה אחת. הפעל את החום בחזרה ומבשל על חום בינוני עד הצד הראשון חומים, 2 עד 3 דקות.
השתמש זוג מלקחיים כדי להפוך את טוסטים בצד השני שלהם העונה עם מלח כשר. מעל כל סיבוב עם פרוסת גבינה ולהמשיך לבשל אותם על חום נמוך מאוד או את החום, 2-3 דקות נוספות. להתאים את התבלינים עם מלח ים, לפי הטעם.
מגישים לבד או לצד מרק, אם תרצה.