קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 42 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה
גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1320 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ מייפל מוקצף בטטות, שמן זית, סוכר טורבינדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ברווז חזה חם סלט גבינת עיזים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות לחתוך כיס לתוך השד ברווז לאורך להיות זהיר לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
מערבבים את החומץ, חמאה מומסת ושמן זית, עם מעט מלח ופלפל בקערה, עם חזה ברווז, ומרינדה לפחות 8 שעות, בקירור. כאשר מוכן גריל, להסיר את השד מן המרינדה. מקרצפים את הדובדבנים המיובשים בכוס 1 של השמפניה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
חזה ברווזחזה ברווז
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
3
יוצקים את שאר השמפניה בסיר ומבשלים, עד מופחת 1 כוס; להפריש ולתת מגניב. בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את גבינת העז, דובדבנים מוגזים, ואגוזי מלך עד בשילוב טוב. דברים כל ברווז לשבור עם התערובת ולאטום עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
4
כאשר השמפניה התקררה לטמפרטורת החדר, מוסיפים את הסוכר. לפני שהסוכר מתחיל להתמוסס, מברישים את התערובת על שד הברווז ומניחים על גריל שחומם מראש. גריל 3 דקות בצד 1; ואז להפעיל 45 מעלות כדי ליצור crosshatches סימן גריל נחמד. המשך לצחצח את שדי הברווז עם זיגוג בזמן הבישול. הפוך את השד ומבשל בצד השני, עד מבושל דרך, מעט ורוד בפנים. בשניות האחרונות של צלייה, מניחים את השד על החלק החם ביותר של הגריל במשך 8 עד 12 שניות לצרוב. צלחת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים עם ירקות שורש קלוי כמו דלעת מעוקלת, סקווש בלוט, גזר לבן,או סירופ מייפל מוקצף בטטות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סקווש בלוטסקווש בלוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה