גולש הונגרי III
גולש הונגרי III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו בשר בקר, פפריקה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. נסו גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי I (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו סיר גדול עם ספריי בישול ומניחים מעל חום בינוני; מבשלים את בשר תבשיל בשר בקר בסיר עד השחמה לחלוטין מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את המים, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום, פפריקה, מלח, וחרדל לתוך תערובת בשר ובצל.
מניחים כיסוי על הסיר, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את התערובת עד הבשר רך, על 2 1/2 שעות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האטריות ביצה לרתיחה עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות; לנקז.