קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

גזר עם שאלוט, מרווה, טימין

גזר עם שאלוט, מרווה, טימין
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם גזר, חמאה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גזר מזוגג & שאלוט עם טימין, סוקה עם שאלוט וקורנית, ו פטריות במרינדה עם שאלוט וקורנית.

הוראות

1
חותכים גזר למקלות 3 על ידי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים מלאי לרתיחה עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל במחבת כבדה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים גזר ומבשלים, מכוסה, עד רק מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את המכסה ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
5
מעבירים גזר לקערה ומוחקים מחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
מבשלים שאלוט בחמאה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל במחבת על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד זהוב חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מרווה, טימין, אגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, עד ריחני מאוד, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום והחזר גזר למחבת, משליך למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1
Josmeyer Les Folastries
2
Gewürztraminer ' 05
מרכיבים שתצטרך
3
הערה ' טבחים:.
4
גזר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך