גיא מבשל עם ילדים: E. J. והפסטה של גיא
אי-ג'יי והפסטה של גאי הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: גיא מבשל עם ילדים: E. J. והפסטה של גיא, גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן, ו גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח חמוציות של מיקאלה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת לטחון מעל חום גבוה, מוסיפים את שמן הזית ומאפשרים להגיע לטמפרטורה גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרכך מעט, 1 עד 2 דקות. מערבבים את הנקניקיות ופלפלים אדומים, הקפד להזיז את המחבת סביב ולהמשיך ערבוב אפילו לבישול. לבשל 1 עד 2 דקות. מערבבים את הפטריות ואת הברוקולי ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים את השום הקצוץ ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן. (השום צריך לקחת על צבע זהוב, אבל הקפד לא לתת לו לשרוף.) מערבבים את העוף הקצוץ ומבשלים 1 עד 2 דקות.
Deglaze המחבת על ידי הוספת ציר עוף. מערבבים סביב כדי מעיל את כל החומרים.
מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים למעייל ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים את הקרם מפזרים בגבינה ומבשלים 2 עד 3 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה והתרד.
יוצקים את הפסטה על צלחת, למעלה עם עגבניות ועוד גבינה, אם תרצה.