גלידות ספומוני ברוטב אספרסו עם פאדג'חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידות Spumoni עם רוטב אספרסו חם פאדג. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 506 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא קצפת, שוקולד מריר, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו Banananan קרח גלידות עם רוטב פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
תביא אמרטו וריבות לסיר boilin. להפחית את החום בינוני; להרתיח בעדינות עד התערובת מצטמצמת 3טבלבונים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים דובדבנים; תן להשרות בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
להביא 2/3 כוס קרם, דבש, ואבקת נספרסו כדי להתבשל בעוד smallsaucepan על חום בינוני.
להוסיף שוקולד וחמאה; לטאטא untilsmooth. לעשות קדימה: רוטב פאדג ' יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש רק עד pourable לפני השימוש.
כף 1 כף רוטב פאדג ' לתוךכל 6 כוסות קינוח.
הוסף 1 ג 'לאטו scoopistachio ו 1 סקופ ג' לאטו וניל toeach זכוכית.
טפטוף 1 כף גלידה רוטב על כל אחד. למעלה עם קצפת, תערובת דובדבנים ופיסטוקים.