גלידת יוגורט דובדבן-משמש
מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גרידת לימון, סוכר, ליווי: פריכות גרנולה מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת משמש, גלידות משמש-Gingersnap, ו גלידת יוגורט.
הוראות
מבשלים סוכר, מים, עלי דפנה, ו zests בסיר כבד 1 ליטר 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול 20 דקות. בעוד סירופ ג ' יפים, חצי משמשים לאורכו ולהסיר בורות. הפעל סכין חיתוך לרוחב סביב כל דובדבן, בור נוגע, ולאחר מכן לסובב חצאים דובדבן להפריד.
הסר בורות עם קצה הסכין. לזרוק משמשים ודובדבנים עם מיץ לימון בקערה רדודה גדולה. להחזיר סירופ לרתיחה, ואז לשפוך על פירות, לזרוק מעיל. לכסות ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, לפחות 30 דקות. שים 1/3 כוס יוגורט על כל אחד 6 צלחות ומגישים עם פירות.