גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד
גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד חצי-מתוק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את החלב, הקרם, תמצית המנטה וצבעי מאכל ירוקים יחד בכוס מדידה נוזלית גדולה ומקררים עד הקור. הפעל את מכונת הגלידה שלך על ויוצקים בתערובת קרם. נטישה עד התערובת נראית slushy כמו לשרת רך, על 12 עד 15 דקות. מערבבים את פירורי השוקולד.
מעבירים את הגלידה למיכל אחר ומניחים ניילון נצמד על גבי הגלידה. מכסים את המיכל בחוזקה עם מכסה. להקפיא במשך כמה שעות עד מוצק מספיק כדי לגרוף.
כדי להרכיב גלידות, לגרוף גלידה לתוך 4 קערות. למעלה עם רוטב פאדג ' חם, קצפת, שבבי שוקולד. למעלה עם עוגייה ומגישים.
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית קטנה על סיר של מים רותחים.
להקציף יחד עד חלקה ומבריקה.
הסר מהחום וקצף בסירופ תירס ותמצית וניל עד חלקה.
טובלים את העוגיות מקורר לתוך זיגוג ולהסיר, עם מזלג, כדי מתלה חוט להגדיר מעל מגש גיליון. אפשר לעוגיות להגדיר במשך 40 דקות לפני ההגשה.
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה.
בקערה גדולה, מוסיפים את החמאה והסוכר והשמנת יחד, באמצעות מיקסר חשמלי, עד אור ורך. הכה את הביצים ווניל, ואז לאט להוסיף את החומרים יבשים. טופס את הבצק לתוך יומן עבה 2 אינץ ' ארוך על נייר קלף ולהתגלגל בחוזקה. להקפיא לפחות 4 שעות ללילה.
מסדרים מדפים באמצע התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הבצק לתוך סיבובים 1/4 אינץ 'ומסדרים אותם על גיליון אפייה מצופה קלף, על 1 אינץ' זה מזה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
הסר ולתת מגניב במשך 5 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר מתלה תיל.
בואו להתקרר לחלוטין לפני זיגוג.