קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גלידת מנטה

גלידת מנטה
גלידת מנטה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חצי וחצי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.

הוראות

1
יוצקים את חצי וחצי לסיר כבד.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. בקערה נפרדת, לנצח את החלמונים עד שהם צהובים בהירים בצבע. מזג את החלמונים על ידי טפטוף איטי על 2 כוסות של תערובת חצי וחצי חם תוך לטאטא במהירות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת חלמון ביצה מחוסמת לתוך הסיר, לטאטא בעדינות כפי שאתה מוסיף אותו. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא מקבל עבה מאוד, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה עם כף או מרית כדי לכפות אותו בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את השמנת הכבדה, ואז מערבבים לשלב. מערבבים וניל. מכסים ומקררים את התערובת עד שהיא לגמרי מגניבה. להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראותיו. לאחר השלמת המחזור, מערבבים את מנטה קצוצה או אנדים מנטה ומיד להעביר מיכל מקפיא במקום במקפיא. כמה שעות לאחר מכן, לפתוח את המיכל ומערבבים שוב כדי לוודא את הממתקים מופצים. להקפיא עוד 24 שעות או עד קפוא קשה ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
Andes מנטהAndes מנטה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה