קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גלידת מנטה

גלידת מנטה
גלידת מנטה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חצי וחצי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.

הוראות

1
יוצקים את חצי וחצי לסיר כבד.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. בקערה נפרדת, לנצח את החלמונים עד שהם צהובים בהירים בצבע. מזג את החלמונים על ידי טפטוף איטי על 2 כוסות של תערובת חצי וחצי חם תוך לטאטא במהירות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את תערובת חלמון ביצה מחוסמת לתוך הסיר, לטאטא בעדינות כפי שאתה מוסיף אותו. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא מקבל עבה מאוד, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה עם כף או מרית כדי לכפות אותו בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את השמנת הכבדה, ואז מערבבים לשלב. מערבבים וניל. מכסים ומקררים את התערובת עד שהיא לגמרי מגניבה. להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראותיו. לאחר השלמת המחזור, מערבבים את מנטה קצוצה או אנדים מנטה ומיד להעביר מיכל מקפיא במקום במקפיא. כמה שעות לאחר מכן, לפתוח את המיכל ומערבבים שוב כדי לוודא את הממתקים מופצים. להקפיא עוד 24 שעות או עד קפוא קשה ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
Andes מנטהAndes מנטה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה