גלידת צימוקים רום
גלידת צימוקים רום עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.
הוראות
מערבבים צימוקים ורום בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מסננים צימוקים, משליכים רום. קוצצים דק צימוקים, ומניחים בצד.
מקציפים ביצים בקערה גדולה במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי 3 דקות או עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד מעורבב.
העברת תערובת לסיר גדול; מערבבים בחלב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומצפה כף מתכת.
הסר מהחום, ולתת מגניב. מערבבים בקצפת, וניל וצימוקים. מכסים ומקררים ביסודיות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 גלון יד פנה או מקפיא חשמלי. להקפיא על פי הוראות היצרן. לארוז מקפיא עם קרח נוסף ומלח סלע, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.