גלידת קרה קארה הל תפוזים של Bi-Rite Creamery
גלידת "קארה קארן אורנג'קרמא" של בי-רייט קרימרי עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1099 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: ירכיים עוף קלוי וניל בלסמי עם רוטב כתום קראן # VanillaWeek, Cara Caran וסלט כתום דם עם סלטה ריקוטה, ו סוליה עם קארה קארן כתום, אבוקדו וסלסה בצל אדום.
הוראות
שים את תרמילי הל במחבת קטנה ולשים את המחבת על חום בינוני. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד ארומטי, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, תן להתקרר לרגע, ואז להשתמש בסכין חדה לקצוץ בגסות את התרמילים.טיפ: תרמילי הל יש נטייה לטוס בכל מקום כאשר אתה קוצץ אותם. כדי למזער זאת, השתמש בלוח חיתוך גדול, סכין חדה, ותנועות איטיות ומכוונות בזמן שאתה קוצץ. או שאתה יכול לרסק את התרמילים על ידי נדנדה אותם קדימה ואחורה עליהם על קרש חיתוך.
בסיר כבד בינוני, מערבבים יחד את הל, שמנת, חלב, חצי מהסוכר (1/4 כוס) ואת המלח.
שים את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר התערובת רק מתחיל בועה סביב הקצוות, להסיר מן החום לכסות את המחבת.
בואו תלול במשך כ 30 דקות, או עד תערובת הקרם יש טעם הל מובחן. (לטעום אותו כדי לפקח על ההתקדמות; התערובת תהפוך מרירה אם מוגזם.)
עבור הבסיס: בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא את הסוכר שנותר (1/4 כוס). תניח בצד.
לחשוף את תערובת הקרם ולשים את המחבת על חום בינוני גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם החלמונים. חזור, הוספת עוד 1/2 כוס של קרם חם לקערה עם החלמונים. חוזרים למחבת השמנת על הכיריים, משתמשים במרית חסינת חום כדי לבחוש את הקרם כפי שאתה לאט לשפוך את תערובת ביצה וקרם מהקערה בחזרה למחבת.
המשך לבשל את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה, מעילים את החלק האחורי של מרית, ומשאיר סימן ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, 1 עד 2 דקות יותר.
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. עבודה ישירות מעל המיכל, להשתמש פומפיה בסדר לגרר את גרידת התפוז לבסיס הגלידה. הגדר את המיכל לתוך אמבט קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבסיס למשך 2 שעות או לילה לפחות.
מוסיפים את הוניל לבסיס ומערבבים עד מעורבב. להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתהפכת, שים את המיכל בו תשתמש כדי לאחסן את הגלידה במקפיא. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להקפיא לפחות ארבע שעות.