גלידת קרם אנגלייז
אם יש לכם תמצית vanillan, זרעי שעועית וניל, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, טהיטי קרם אנגלייז: רוטב פודינג שמנת, ו קרם אנגלייז.
הוראות
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה במשך 3 דקות, או עד עבה מאוד. להפחית למהירות נמוכה, ולהוסיף את עמילן תירס.
עם המיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתוך הביצים.
יוצקים את תערובת פודינג לסיר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעובה. הפודינג יכסה את הכף כמו קרם כבד. אל תבשל את זה מעל 180 מעלות או שהביצים יתערבלו!
יוצקים את הרוטב דרך מסננת בסדר, מוסיפים את תמצית הוניל, קוניאק, וזרעי וניל, אם משתמשים. להקפיא את התערובת במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר מיכל פלסטיק לאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.