גלידת שמן זית
גלידת שמן זית היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלמונים, שמנת מתוקה, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר 3 ליטר כבד התחתון מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים; מניחים חלמונים במחצית העליונה של דוד כפול. לאט לאט לטאטא בתערובת חצי וחצי חם. לבשל, לטאטא כל הזמן, 6 דקות או עד התערובת מגיעה 160 ומתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
הסר מהחום; הזן דרך מסננת רשת תיל בסדר כדי להסיר כל גושים, במידת הצורך. מוסיפים שמנת כבדה.
להקציף בשמן זית. מקררים עד שקר לחלוטין.
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.