גפרורים בטטה
גפרורים בטטה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 176 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פפריקה, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו גפרורים טימין אגוזי לוז, ברוקולי גפרורים וסלט כרוב, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
התחל על ידי לשים את השמן, עשבי תיבול ושום בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני. להביא את השמן עד 365 מעלות F, ולאחר מכן להסיר את עשבי תיבול ושום עם כפית מחוררת לנקז על מגבות נייר. הם צריכים להיות נחמדים וקשוחים בשלב זה. שמורה לקישוט.
בעזרת מנדולינה, חותכים את הבטטות לגפרורים. שים בקערה גדולה של מי קרח כדי להסיר כל עמילן. להשרות במשך כמה דקות ולשטוף עם מים קרים טריים עד שהוא פועל ברור.
מסננים את הגפרורים ואת הטפיחה יבש במגבת מטבח, כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר. מטגנים בשמן f 365 מעלות, בקבוצות קטנות, עד פריך וזהב, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקונוסים מנייר, נחים בכוסות, ומתבלים בתערובת תבלינים קייג ' ונית. מקלפים את שיני השום ומפזרים על הגפרורים יחד עם עשבי תיבול מטוגנים לפני ההגשה.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה.