קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרטן כרובית ופטרניפ

גרטן כרובית ופטרניפ
גרטן כרובית ופטרניפ הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, צ'דר מיושן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרטן תפוחי אדמה, גרטן גזר-גזר, ו גזר וגרטן גזר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים לריכוך, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים בכיור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מוסיפים את החמאה לסיר גדול או לתבנית צלייה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את השאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים עד לבלונד חיוור ודביק, 2 עד 3 דקות. הקציפו לאט את החלב החם, וודאו שלא יישארו גושים מהקמח. הרוטב צריך להתחיל להתעבות כשהוא מתחיל להתבשל. לאחר שהרוטב נעשה סמיך, הפכו את האש לנמוכה, והוסיפו את הצ ' דר בחופן. מערבבים עד להמסה ומתבלים ברוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס המרוקנים לרוטב הגבינה ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
7
מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן, שמן הזית, הפטרוזיליה ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה. מעל התבשיל עם תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
אופים עד מבעבע וזהוב, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.