קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פיצה סקווש קיץ

פיצה סקווש קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan סקווש הקיץ. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב בית טוסקני, גבינת מוצרלה, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו פיצה סוקה עם קיץ סקווש ופטה, פיצה קיצית סקווש עם שום קלוי וcrème Fraîche, ו סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה. מסדרים עגבניות מעל הקרום; מברשת עם 1 כף. רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
עגבנייהעגבנייה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
חום נשאר ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז. מסדרים מעל עגבניות; למעלה עם גבינות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
עגבנייהעגבנייה
קישואיםקישואים
5
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב מוצרלה נמס.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.