גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל של 855 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה צדדית יקרה למדי עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר חום, פלפל, אבוקדו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חצאית מרוקאי עם קוסקוס פלפל קלוי, בישול מהבריקות: סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל, ו סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל עם מיונז תירס.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
זורקים את האספרגוס עם שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לחץ על השפשוף היבש לסטייק ושפשף בנדיבות משני הצדדים. מחממים גריל משומן לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הסטייק בצד אחד עד שהוא צרוב, בערך 8 דקות, ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוסיפים את האספרגוס לגריל. מבשלים את האספרגוס והסטייק עד שהאספרגוס רך, כ -10 דקות, והסטייק מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות צלזיוס. פורסים דק על התבואה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' (או מחבת כבדה וגדולה) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית, ואז מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל מכל הצדדים. כאשר תפוחי האדמה נעשים בערך 3/4 מהדרך ורק מתחילים להשחים מכל הצדדים, מוסיפים את הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים. מבשלים עד שהירקות מבושלים ומקורמלים, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השום ומקפיצים עוד 30 שניות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים עם תערובת תפוחי האדמה. פלטו את החשיש עם הסטייק הפרוס מעל, טפטפו את הולנדייז הפלפל האדום הקלוי וקשטו עם הבצל הירוק הקצוץ והאבוקדו הפרוס. אבק עם פפריקה מעושנת אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
סטייק פרוס
רוטב הולנדז
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
2
מעל להבת גז כיריים, או מתחת לצלייה, צורבים את הפלפלים האדומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים היטב בניילון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תנו לנוח 10 דקות.
5
הסר את ניילון הניילון וקלף או שפשף את העור מכל פלפל. מחק את הגבעולים והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מוסיפים לבלנדר את החלמונים, מיץ הלימון, המלח, הפפריקה והקאיין. מערבבים את תערובת החלמונים במהירות בינונית עד שהיא מתבהרת בצבע, בערך 25 שניות. מנמיכים את המהירות ומתחילים לאט לטפטף פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הפלפלים החרוכים ומערבבים עד שהתערובת חלקה והומוגנית. מתבלים במלח נוסף, פלפל קאיין או מיץ לימון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.