גריל מעורב עם רוטב בורבון מתוק ומתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גריל מעורב עם רוטב בורבון מתוק ומתובל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1731 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 113 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ אורז לא מלוח, בצל ירוק, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו קבב גריל מעורב עם רוטב ברביקיו גויאבה, גריל מעורב עם רוטב ברביקיו שרי קולה, ו אגוזים מעורבים מתוקים ומתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סוכר, הבא 8 מרכיבים, ו 1 1/2 כפיות פלפל שחור טחון טרי בקערה גדולה.
מפזרים בשר חזיר, בקר ועוף מכל הצדדים קלות מאוד עם מלח ופלפל גס.
בואו לעמוד 30 דקות. מסדרים צלעות חזיר בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מסדרים צלעות בקר בשכבה אחת ב 13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפייה מתכת. סדר עוף אחר 13 x 9 x 2 אינץ מתכת תבנית אפייה.
יוצקים 3/4 כוס מרינדה כל אחד על בשר חזיר, בשר ועוף; לפנות מעיל. להשרות 1 שעה בטמפרטורת החדר. כיסוי, צינה, ושמורה הנותרים מרינדה לצלייה.
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
מוסיפים מרק בשר למחבת עם צלעות קצרות; הופכים צלעות, בשר בצד למטה, במרק. מכסים חזיר, בשר בקר ועוף מחבתות בחוזקה עם נייר כסף.
מניחים חזיר על המדף התחתון.
מניחים בשר ועוף על המדף העליון.
אופים חזיר ועוף עד מכרז, כ 45 דקות.
הסר את שניהם מהתנור; רדיד פתוח. המשך לאפות בשר עד למכרז, כ 1 1/4 שעות יותר (2 שעות בסך הכל).
יוצקים מיצי פאן מבשר חזיר, בשר בקר ועוף לסיר בינוני. כפית משומן. מרתיחים עד מופחת רוטב 2 כוסות, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים בורבון; להחזיר רוטב לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום. מתבלים במלח, פלפל ועוד רוטב צ ' ילי חריף, אם תרצה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
מדפים גריל מעיל עם ריסוס nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני גבוה).
חותכים צלעות חזיר בין עצמות לצלעות.
מברישים את כל הבשר עם קצת מרינדה שמורות. חזיר גריל, בקר ועוף עד חרוך מעט, צחצוח עם יותר מרינדה מפנה מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
בשר חזיר, בקר ועוף על מגש. להעביר רוטב בורבון לצד.