גריסים פריכים עם סלק חמוץ מתוק ופטריות
גריסים פריכים עם סלק חמוץ מתוק ופטריות עשויים להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . ארוחת הבוקר הזאת 344 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, זהב, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק חמוץ מתוק, ו סלק חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם ניילון נצמד. לשפשף את הסלק בקלילות עם שמן זית לעטוף בנפרד בנייר כסף.
אופים את הסלק במשך כ 1 שעה, או עד רך כאשר פירסינג עם מזלג.
בינתיים, בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני או בתנור הולנדי, לטאטא את שיבולת השועל עם חלב, מים וכפית 1 של מלח. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן. מכסים את הגריסים ואופים בתנור במשך כ 50 דקות, תוך ערבוב 3 או 4 פעמים. גריסים נעשים כאשר הם מכרז והנוזל נספג.
להקציף 6 כפות של חמאה חלמון ביצה לתוך שיבולת שועל. מתבלים עם פלפל. כפית את שיבולת השועל לתוך צלחת אפייה מוכנה ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
מקלפים את הסלק הקלוי וחותכים אותם לחתיכות 1 אינץ'.
מעבירים את חתיכות הסלק לקערה גדולה.
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הפטריות ואת קורנית sprig ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה ואת הפטריות הם השחמה קלות, כ 8 דקות.
מוסיפים את היין ואת 1/2 כף הנותרים של חמאה ומבשלים, ערבוב, עד התאדה, על 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות לסלק. תשליך את קורנית sprig.
מוסיפים 2 כפות של שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים את החומץ, הסוכר וקמצוץ מלח ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כוס שמן הזית ומוסיפים לסלק ולפטריות. מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים את קמח האורז על צלחת. להפוך את גריסים החוצה על משטח עבודה; להשליך את הפלסטיק.
חותכים את גריסים לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית לשמונה צר 4 1/2 אינץ ' מלבנים ארוכים. אבק שיבולת שועל עם קמח אורז. מחלקים את כוס 1 הנותרים בתוספת 1 כף שמן זית בין 2 מחבת nonstick גדולה וחום עד מנצנץ.
מוסיף את עוגות חצץ ומטגנים על חום גבוה בינוני עד זהב פריך בכל רחבי, על 8 דקות בסך הכל.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים קלות במלח.
מעבירים את העוגות למגש העליון עם סלק חמוץ מתוק ופטריות.
מקשטים עם הירוקים התינוק ומגישים.