גריסים פריכים עם סלק חמוץ מתוק ופטריות עשויים להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . ארוחת הבוקר הזאת 344 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, זהב, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק חמוץ מתוק, ו סלק חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
קו 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם ניילון נצמד. לשפשף את הסלק בקלילות עם שמן זית לעטוף בנפרד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים את הסלק במשך כ 1 שעה, או עד רך כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו להתקרר מעט.
5
בינתיים, בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני או בתנור הולנדי, לטאטא את שיבולת השועל עם חלב, מים וכפית 1 של מלח. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן. מכסים את הגריסים ואופים בתנור במשך כ 50 דקות, תוך ערבוב 3 או 4 פעמים. גריסים נעשים כאשר הם מכרז והנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
גריסים
6
להקציף 6 כפות של חמאה חלמון ביצה לתוך שיבולת שועל. מתבלים עם פלפל. כפית את שיבולת השועל לתוך צלחת אפייה מוכנה ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גריסים
7
מקלפים את הסלק הקלוי וחותכים אותם לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את חתיכות הסלק לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפטריות ואת קורנית sprig ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה ואת הפטריות הם השחמה קלות, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את היין ואת 1/2 כף הנותרים של חמאה ומבשלים, ערבוב, עד התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הפטריות לסלק. תשליך את קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
13
מחק את המחבת.
14
מוסיפים 2 כפות של שמן זית וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים את החומץ, הסוכר וקמצוץ מלח ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כוס שמן הזית ומוסיפים לסלק ולפטריות. מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
17
מורחים את קמח האורז על צלחת. להפוך את גריסים החוצה על משטח עבודה; להשליך את הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גריסים
18
חותכים את גריסים לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית לשמונה צר 4 1/2 אינץ ' מלבנים ארוכים. אבק שיבולת שועל עם קמח אורז. מחלקים את כוס 1 הנותרים בתוספת 1 כף שמן זית בין 2 מחבת nonstick גדולה וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גריסים
19
מוסיף את עוגות חצץ ומטגנים על חום גבוה בינוני עד זהב פריך בכל רחבי, על 8 דקות בסך הכל.
20
מסננים על מגבות נייר ומתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
21
מעבירים את העוגות למגש העליון עם סלק חמוץ מתוק ופטריות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.