ג'ינג'ר-צ' ילה טופו עם פלפלים אדומים
ג'ינג'ר-צ' ילה טופו עם פלפלים אדומים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, מים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבלוק של טופו במחצית לאורכו.
שים את החצאים על 4 גיליונות של מגבות נייר, ולכסות עם 4 גיליונות אחרים. כיסוי עם קרש חיתוך כבד, או צלחת משוקלל עם פחיות. לשנות את המגבות אם הם הופכים רוויים. משקל טופו בסך הכל 30 דקות. (או לקנות "לחוץ טופו" ולדלג על שלב זה.)
חותכים את טופו לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הפלפלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ומכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר, ופלפלי צ' ילה, ומבשלים, ערבוב, במשך כ -30 שניות.
מוסיף את טופו ו 2 כפות מים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד טופו חם, על 5 דקות.
הוסף את הבצל הירוק; מערבבים במשך כ 30 שניות.
כבה את החום, ולאחר מכן מערבבים את רוטב הסויה ושמן שומשום; מקשטים עם כוסברה ומגישים.