ג'לי שן הארי
ג'לי שן הארי הוא תבלין שמשרת 48. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 97 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 265 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פריחת שן הארי, צבעי מאכל, מים ופקטין פירות אבקת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: פסטו שן הארי , ג'לי אספיק , ושייק חמאת בוטנים וג'לי .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את פריחת שן הארי ומים; להרתיח 4 דקות.
מרפדים מסננת או מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או מסנן קפה אחד; מניחים מעל קערה.
מניחים את תערובת שן הארי במסננת מוכנה. מסננים את התערובת, שומרים 3 כוסות נוזלים. לזרוק את הפריחה.
בתנור הולנדי, משלבים פקטין ונוזל שן הארי שמור. מביאים לרתיחה מלאה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים סוכר; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים דקה אחת, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מוסיפים תמצית ואם רוצים גם צבע מאכל. הסר קצף. מצקת נוזל חם לצנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
הסר בועות אוויר והתאם את מרווח הראש, במידת הצורך, על ידי הוספת תערובת חמה. נגב חישוקים. מרכז מכסים על צנצנות; הברג את הרצועות עד להדק את קצה האצבע.
מניחים צנצנות לתוך קופסאות שימורים עם מים רותחים, וודא שהן מכוסות לחלוטין במים. מביאים לרתיחה; לעבד במשך 5 דקות.