קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי שן הארי

ג'לי שן הארי
ג'לי שן הארי הוא תבלין שמשרת 48. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-fodmap מכיל 97 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 265 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פריחת שן הארי, צבעי מאכל, מים ופקטין פירות אבקת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: פסטו שן הארי , ג'לי אספיק , ושייק חמאת בוטנים וג'לי .

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה את פריחת שן הארי ומים; להרתיח 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מרפדים מסננת או מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או מסנן קפה אחד; מניחים מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את תערובת שן הארי במסננת מוכנה. מסננים את התערובת, שומרים 3 כוסות נוזלים. לזרוק את הפריחה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בתנור הולנדי, משלבים פקטין ונוזל שן הארי שמור. מביאים לרתיחה מלאה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים סוכר; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים דקה אחת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מסירים מהאש; מוסיפים תמצית ואם רוצים גם צבע מאכל. הסר קצף. מצקת נוזל חם לצנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הסר בועות אוויר והתאם את מרווח הראש, במידת הצורך, על ידי הוספת תערובת חמה. נגב חישוקים. מרכז מכסים על צנצנות; הברג את הרצועות עד להדק את קצה האצבע.
7
מניחים צנצנות לתוך קופסאות שימורים עם מים רותחים, וודא שהן מכוסות לחלוטין במים. מביאים לרתיחה; לעבד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מוציאים צנצנות ומצננים.