ברווז Purloo הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קילבסה, פטריות שיטאקה, חצאי חזה ברווז moulard, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס.
הוראות
1
שים חזה ברווז,עור הצדדים למעלה, בסיר כבד 6 עד 8 ליטר ולהוסיף מרק. מביאים רק לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר ברווז לקערה עם כפית מחוררת, ולאחר מכן, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך את העור וגרוס בשר עם 2 מזלגות. לרפרף ולהשליך שומן מן מרק ולהחזיר ברווז מגורר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בעוד ברווז מבשל, להתפורר נקניק ארוחת בוקר למחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגוררת (לא חובה ללא לקטוז)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים קילבסה, 1/4 פלפל כפית, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. דלג על כל אבל על 2 כפות שומן ולהשליך אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נקניקייה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מוסיפים בצל ופלפלים לתערובת נקניק ולהגדיל את החום גבוה, ואז לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרככים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
העברת תערובת נקניק לקערה גדולה. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להירגע, מכוסה, עד הברווז סיים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להחזיר תערובת נקניק לסיר עם בשר ברווז ולהוסיף 1/4 הנותרים פלפל כפית, צ ' ילה habanero, ומלח. מערבבים באורז ומביאים נוזלים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך ולח אבל לא רטוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות