דגים מושחרים
צריך ללא גלוטן, ומנה עיקרית pescatarian? דג מושחר יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. . וזה די טוב. מתכונים דומים: תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, דגים מושחרים, ו דגים מושחרים.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד פפריקה, חרדל יבש, פלפל קאיין, כמון, פלפל שחור, פלפל לבן, טימין ומלח; להפריש.
מחממים מחבת ברזל יצוק כבד בחום גבוה עד חם מאוד, כ -10 דקות.
יוצקים 3/4 כוס חמאה מומסת לתוך צלחת רדודה. לטבול כל פילה לחמאה, הופך פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים.
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם תערובת תבלינים, בעדינות לטפוח תערובת על דגים.
מניחים פילה למחבת חמה ללא צפיפות. בזהירות לשפוך על 1 כפית חמאה מומסת על כל פילה. לבשל עד דגים יש מראה חרוך, על 2 דקות. הפעל פילה, כפית 1 כפית חמאה מומסת על כל אחד, ומבשלים עד חרוך. חזור עם הדגים שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.