דגים צלויים עם עדשים בקארי וכרובית חמאה משחימה
דגים צלויים עם עדשים בקארי וכרובית חמאה משחימה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 629 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, פפריקה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה חמאה משחימה, כרובית פירה "תפוחי אדמה" עם חמאה משחימה, ו קארי Monkfish (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים להרתיח בסיר בינוני. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד כרובית הוא מאוד רך, על 17 דקות. מגניב במקצת.
העברת תערובת לבלנדר; להוסיף 3 כפות מים מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על חום בינוני, ערבוב, והוספת מים יותר לרוטב דק, אם תרצה בכך.)
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מוקפץ עד רך, על 8 דקות.
מוסיפים עדשים, קארי ופפריקה; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד עד העדשים הם מכרז, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות. לחשוף; מערבבים עד הנוזל נספג, על 5 דקות.
בינתיים, לבשל חמאה מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, על 2 דקות.
מוסיף כרובית; סאוטה עד תחילת חום, על 5 דקות.
להוסיף 1/4 כוס מים; לכסות ולבשל עד כרובית הוא פריך במכרז ומים מתאדה, כ 3 דקות יותר. מערבבים בתערובת עדשים. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מערבבים פטרוזיליה וקליפת לימון בקערה. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים; sauté עד אטום רק במרכז, על 6 דקות לכל צד.
מחלקים רוטב בין 4 צלחות. תערובת עדשים כף לצד.
מניחים דגים על עדשים; מפזרים גרמולטה.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות וכמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.