דגני בוקר-שביר שקדים
זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: דגני בוקר-שביר שקדים, שברי שקדים, ו שברי שקדים.
הוראות
תנור חום 149°. קו 1 גדול (17x14 אינץ') גיליון עוגיות או 2 (15x10x1 אינץ') מחבתות עם לסכל; לסכל ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים הן דגנים, שיבולת שועל ושקדים; להפריש.
בסיר 1 ליטר, חמאת חום, סוכר חום וסירופ על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה נמסה תערובת רותחים.
יוצקים על תערובת דגנים; מערבבים עד מצופה היטב.
להפיץ תערובת שווה על גיליון עוגיות עם מרית גומי עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקדים הם חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. לשבור לחתיכות עם אצבעות. אחסן במיכל מכוסה היטב.