דג חרב Involtini Alla Siciliana (מותאם מתוך The Babbo Cook)
Swordfish Involtini Alla Siciliana(מותאם מן הטבחית Babbo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 121 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1807 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא לך על ידי בלוג Divas המקומי. אם יש לכם פתיתי פלפל, רוטב עגבניות בסיסי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דג חרב a La Siciliana, Sirdfish Siciliana, ו ספגטי קון פסטו alla Siciliana.
הוראות
1
רוטב עגבניות בסיסי, ואז הוא עמוס בזיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים, דומדמניות ויין לבן. לתוך מחבת צלימת הרוטב הולך, ואחריו פילה דג חרב עם תערובת עשב טעים / לחם פירור. כל העניין נאפה יחד, ואז מוגש עם הרוטב על גבי הדג.פרה קדושה! הרוטב הזה הוא משהו לכתוב עליו הביתה! השילוב של צלפים מלוחים וזיתים, פתיתי צ ' ילי חריפים, דומדמניות מתוקות וצנוברים עשירים מעורר תגובת שרשרת של טעם שיגרום לך ללקק את הקערה שלך. דג החרב עם פירורי הלחם הוא גם לח להפליא ובשרני, והולך מדהים עם הרוטב. מאז הכנתי את המנה הזו כמה פעמים, והיא הופכת במהרה לאחת מהדקי הבית האהובים עליי.Swordfish Involtini Alla Siciliana (Adapted From The Babbo Cookbook)
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד לריכוך (8-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהגזר רך מאוד. למחוץ את העגבניות עם הידיים שלך (אני אוהב את החלק הזה!) ולהוסיף אותם ומיצי שלהם. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במלח. רוטב זה שומר על 1 שבוע במקרר 6 חודשים ב freezer.To הפוך את דג החרב, מחממים התנור ל 450 degrees.In מחבת חסינת תנור או מחבת צליה, משלבת 1/2 כוסות של רוטב העגבניות הבסיסי עם 2 כפות של שמן זית, הזיתים, הצלפים, פתיתי הפלפל האדום, אגוזי האורנים, דומדמניות והיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה. מתבלים כל חתיכה במלח ופלפל.
מניחים כל פיסת דגים במחבת חסינת תנור העליון עם כפית גדושה של תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך כ 10-12 דקות, או עד שכל חתיכה מבושלת through.To צלחת, מניחים חתיכת דג על צלחת וכפות את הרוטב על זה. תהנו!Source For Ingredtswild-דגים שנתפסו, בצל אורגני, שום אורגני, גזר אורגני, טימין אורגני, פטרוזיליה אורגנית שטוחה עלה ושמן זית המשימה המקומית מן השוק החקלאי הוליווד עגבניות כל קלופים, זיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים, דומדמניות ולחם יחזקאל (להכנת פירורי לחם) ממזונות מלאים
זה ללא ספק, ספר הבישול האהוב עליי. בהשראת טיול Osteria Mozza ובעידוד של אח השף העליון שלי, רכשתי אותו יחד עם קבצים מצורפים פסטה שלי עבור מיקסר לעמוד שלי. מאז, אני מבשל סערה ואוהב כל דקה מזה! זה אוכל מרגש, מלא טעם, ונגיש לטבחית הביתית. נתתי את זה לאמא שלי, הדיווה המקורית, לכריסמטס, והיא גם אוהבת את זה. אולי אני לא יכול להרשות לעצמי לאכול באוסטריה מוזא כל יום-אבל עכשיו אני יכול להביא את האוסטריה לבית שלי.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.