קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine

דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine
דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine הוא A pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 916 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. סעו לחנות וקחו לכם ממרח ושקדים, 10oz lake pontchartrain פורל, פטרוזיליה טרייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון גארני של ג'ון בש, מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג'ון בש, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 F.To ברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית 1/2 אינץ'.פילה פורל העונה עם מלח, פלפל, תיבול קריאולית. לדלות פורל בקמח ולנער עודף. ואז לשים פורל בחמאה, ושוב בקמח; לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
פילה פורלפילה פורל
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פורלפורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים דגים במחבת עם שמן חם ומבשלים משני הצדדים עד חום לחלוטין, על 5-7 דקות לכל צד. אם פורל עבה ולא מבושל לחלוטין לאורך כל הדרך, לסיים אותם בתנור שחומם מראש, בישול לכמה minutes.To עוד מחבת חתוכה מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף חמאה. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה להשחים מעט בצדדים, מוסיפים שקדים, מיץ לימון ופטרוזיליה. המשך להעביר חמאה סביב במחבת עד שקדים יש השחמה, על 3-4 דקות. רוטב העונה עם מלח ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים כל פילה פורל על צלחת וכפית רוטב amandine בנדיבות מעל.* השף בש ממליץ על התבלינים של פול פרודום או זטריין.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק