דג מטוגן בתנור
דג מטוגן בתנור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, אבקת שום, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תנור" מטוגן " דגים, דג מטוגן בתנור, ו תנור" מטוגן " דגים.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה רדודה; מערבבים היטב.
לטאטא יחד חלב חמאה וביצה בקערה רדודה אחרת.
מערבבים פירורי קרקר, פפריקה, ו 1/4 מלח כפית על מגש קטן.
לשטוף דגים; לטפוח יבש. לדלות דגים בתערובת קמח; ואז לטבול בתערובת חלב חמאה, לדלות בתערובת פירור.
מעיל מחבת ג ' לי רול באופן שווה עם שמן; מקום בתנור 3 דקות או עד חם מאוד.
הסר מחבת מהתנור; מניחים במהירות דגים על מחבת.
אופים ב 450 במשך 6 עד 7 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר מהתנור, ומפזרים 1/4 מלח כפית.
מגישים מיד עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.