תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דגים שלמים ברוטב Herbes קנסות. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טרי, שמן זית, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קנסות Herbes Pesto Rub, חביתה עם Herbes קנסות, ו ביצים מפונקות עם קנסות Herbes (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את עשבי תיבול ושמן זית 3/4 כוס במעבד המזון ולתת לו להשתין במשך 5 דקות, עד שהוא ירוק ויבש וכמעט הומוגני. מניחים חצי מהרוטב בצד בקערה קטנה מכוסה בניילון נצמד ומקרר.
שים את 4 הדגים במגש צלייה גדול מספיק כדי להחזיק את כל הדגים בשכבה אחת. לשפשף את הדגים, מבפנים ומבחוץ, עם המחצית הנותרת של רוטב עשבי תיבול. מכסים את המגש בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
למחרת, מחממים את המטגן, עם מתלה התנור בעמדה השנייה למטה מלמעלה (לא רק מתחת לטוחן, אלא מעט יותר למטה). מתבלים את הדגים בנדיבות, מבפנים ומבחוץ, במלח ופלפל. לטפטף קלות את העגבניות על ענפיהן בשמן זית ומלח. מסדרים את העגבניות סביב הדגים. לצלות במשך 10 עד 11 דקות, לשלוף את הדגים, בזהירות להפוך אותם עם מרית דגים. לצלות עוד 10 עד 11 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב עשב שנותר בצד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.