קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

דג שלם ברוטב הרבס קנסות

דג שלם ברוטב הרבס קנסות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דגים שלמים ברוטב Herbes קנסות. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טרי, שמן זית, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קנסות Herbes Pesto Rub, חביתה עם Herbes קנסות, ו ביצים מפונקות עם קנסות Herbes (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את עשבי תיבול ושמן זית 3/4 כוס במעבד המזון ולתת לו להשתין במשך 5 דקות, עד שהוא ירוק ויבש וכמעט הומוגני. מניחים חצי מהרוטב בצד בקערה קטנה מכוסה בניילון נצמד ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים את 4 הדגים במגש צלייה גדול מספיק כדי להחזיק את כל הדגים בשכבה אחת. לשפשף את הדגים, מבפנים ומבחוץ, עם המחצית הנותרת של רוטב עשבי תיבול. מכסים את המגש בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
למחרת, מחממים את המטגן, עם מתלה התנור בעמדה השנייה למטה מלמעלה (לא רק מתחת לטוחן, אלא מעט יותר למטה). מתבלים את הדגים בנדיבות, מבפנים ומבחוץ, במלח ופלפל. לטפטף קלות את העגבניות על ענפיהן בשמן זית ומלח. מסדרים את העגבניות סביב הדגים. לצלות במשך 10 עד 11 דקות, לשלוף את הדגים, בזהירות להפוך אותם עם מרית דגים. לצלות עוד 10 עד 11 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב עשב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו