המתכון דלעת פרנץ ' טוסט ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1293 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, רום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם, טוסט צרפתי ממולא בבלקברי עם ציפוי אוכמניות, ו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן על חום גבוה ומבשלים, מבלי לערבב, עד ענבר חום, על 8 דקות. לאט לאט לטאטא את קרם חם, מחית אוכמניות וליקר ומבשלים עד חלקה מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
(מקרטון)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום וקצף בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
בואו ניגש לטמפרטורת החדר.
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לטאטא יחד את הביצים, סוכר ומלח בתבנית אפייה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים את מחית הדלעת, תבלינים טחונים, חלב, 1/4 כוס של שמנת כבדה, וניל ורום וקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
9
שים 4 פרוסות של הלחם בתערובת פודינג ולתת לשבת 2 דקות. בזהירות להפוך את הפרוסות ולתת לשבת עד הלחם ספוג לחלוטין, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
10
בעוד הלחם הוא השרייה, חום 3 כפות של החמאה ו 1 כף השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד התערובת מתחילה לרחוש. מבשלים את 4 פרוסות הלחם עד חום זהוב על הקרקעית, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד התחתון הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. לנגב את המחבת עם מגבות נייר ולחזור על התהליך עם חמאה, שמן הנותרים 4 חתיכות של לחם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
שלב את mascarpone הנותרים 1/4 כוס שמנת כבדה בקערה באמצעות מיקסר לעמוד או מערבל יד החזיק, לנצח עד רך וחלק. לגרד את התערובת לתוך קערה ולקפל כמה כפות של רוטב blackberry-קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מים נוספים
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
שים את הרוטב לסיר קטן על חום נמוך וחום או לשים אותו במיקרוגל לרגע או כך רק כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבנים
14
הסר את הטוסט הצרפתי מהתנור ולסדר אותם על מגש הגשה. למעלה 4 פרוסות של הטוסט עם מנה גדולה של פטל שחור-קרמל מסקרפונה וכמה אוכמניות. מכסים עם הנותרים 4 חתיכות של טוסט טפטוף כל אחד עם קצת רוטב קרמל אוכמניות חם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
מים נוספים
מסקרפונהname
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מפזרים סוכר של ממתקים, מקשטים עם sprig מנטה טרי ומגישים.